Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Abernes planet 2 fuld film: Kampen om overlevelse fortsætter

Abernes planet 2 fuld film: Kampen om overlevelse fortsætter

Dawn of the Planet of the Apes 2014 ll in HINDI ll ADI BOY

abernes planet 2 full movie

Abernes planet 2 fuld film – En spændende opfølger

Science fiction genren har fascineret forskellige generationer af mennesker i årevis. Abernes planet er en filmserie, der hører til denne genren. Den første film blev udgivet i 1968, og siden da er den blevet en kultklassiker blandt fans af genren. En nyere tilføjelse til denne filmserie er Abernes planet 2, som blev udgivet i 2017. Filmen behandler nogle af de spørgsmål, som blev rejst i den første film, og præsenterer nye temaer, der vil fascinere fans af science fiction og film generelt.

Handlingen i Abernes planet 2

Filmen handler om en apokalyptisk verden, der er befolket af intelligente aber. Basen, der blev bygget af den overlevende menneskeheden, blev overtaget af abe-stammen, ledet af Caesar (Andy Serkis) efter en episk kamp. Caesar er bekymret for sin stamme, der nu må tackle en trussel fra en modstander fra sit eget samfund, Koba, en abe, der blev dræbt i den forrige film, men som truer med at vende tilbage i Caesars drømme.

Filmen bevæger sig sikkert i sine handlingsegenskaber uden at tabe synet af dens centralitet, og samtidig skaber det en klar og sammenhængende verden for sin karakterer. Abeflokken, med Caesar som dens leder, er på jagt efter et nyt sted at bo, da de nye steder, der er til rådighed for dem, viser sig meget farlige. Caesar ønsker ikke at kæmpe, men da situationen tager en uventet og uhyggelig drejning, er han tvunget til at bryde sin egen fredspolitik. Han går på en mission sammen med en lille gruppe abe-brødre for at stoppe den ondskabsfulde oberst (Woody Harrelson), som har som mål at udslette abeflokkene.

Filmen beskriver en rejse, der er fyldt med uventede farer og spændende begivenheder. Caesar er fast besluttet på at redde sin flok fra den onde oberst, og han går endda så langt som at ofre sit eget liv for at redde sine venner.

Filmen præsenterer temaer som krig og fred, familie og samfund, grusomhed og medfølelse. Som sådan tilbyder filmen mere end bare spænding og underholdning, og det er her den adskiller sig fra mange andre film i genren.

Skuespil og effekter

Det er umuligt at diskutere en film uden at nævne skuespillernes præstationer. Andy Serkis, som har størstedelen af dialogen i filmen, gør det fremragende og giver soliditet og dybde til sin karakter, Caesar. Woody Harrelson spiller også en fremragende rolle som den hensynsløse oberst, og der er også glimrende præstationer fra resten af castet, herunder Steve Zahn og Amiah Miller.

Effekterne i filmen er også bemærkelsesværdige og bidrager til filmens dybde og atmosfære. Aperne i filmen er skabt ved at anvende motion capture teknologi, hvilket giver dem en høj realisme og gør dem til mere end bare simple dyr. Landskabet og de sæt, der anvendes i filmen, erstatter det faktiske Californien, hvor filmen blev filmet.

FAQs

Hvor kan jeg se Abernes planet 2?

Abernes planet 2 er tilgængelig på dvd, blu-ray og digitalt. Du kan købe og leje filmen på forskellige streaming-tjenester såsom iTunes, Google Play, Amazon Prime Video og Vudu.

Er Abeflokkene menneskelige?

Abeflokkene i filmen er intelligente og kommunikerer med hinanden som mennesker. De er også i stand til at håndtere værktøjer og teknologi, som er helt klart en menneskelig egenskab.

Er Abeflokkene aggressive?

I filmen er det tydeligt, at abeflokken, anført af Caesar, ønsker at leve fredeligt. De undgår konflikter og vil kun kæmpe, hvis de bliver truet. Konflikterne i filmen stammer i høj grad fra fejltagelser og misforståelser.

Kan jeg se Abernes planet 2 uden at have set den første film?

Det hjælper at have set den første film på grund af dens grundlæggende forudsætninger. Men det er ikke nødvendigt, da Abernes planet 2 har sin egen uafhængige historie og udforsker nye temaer og ideer.

Konklusion

Abernes planet 2 er en film, der tilbyder mere end bare spænding og underholdning. Det præsenterer et bredt udvalg af emner og temaer, der vil fascinere enhver filmfan, og det gør det på en intelligent og kunstnerisk måde. Skuespillet er fremragende og gør karaktererne levende og troværdige, mens effekterne er overbevisende og imponerende. Hvis du er en fan af science fiction og film generelt, er Abernes planet 2 et must-see.

Søgeord søgt af brugere: abernes planet rækkefølge, The Planet of the Apes, War for the Planet of the Apes, Beneath the Planet of the Apes, Planet of the Apes (2001), Planet of the Apes (1968), Mars film, Dawn planet of the apes rotten tomatoes

Se videoen om “abernes planet 2 full movie”

Dawn of the Planet of the Apes 2014 ll in HINDI ll ADI BOY

se mere: cungcaphangchinhhang.com

Billeder relateret til abernes planet 2 full movie

Dawn of the Planet of the Apes 2014 ll in HINDI ll ADI BOY
Dawn of the Planet of the Apes 2014 ll in HINDI ll ADI BOY

abernes planet rækkefølge

Abernes planet rækkefølge

Abernes planet rækkefølge er en science fiction filmserie baseret på den berømte science fiction roman, Planet of the Apes, af Pierre Boulle. Serien har været meget populær siden sin første film i 1968 og har inspireret et bredt spektrum af efterfølgende science fiction-værker, herunder Star Wars og The Terminator. Seriens fortsatte popularitet skyldes dens skildring af apesamfundet, der lever i en dystopisk verden efter en global katastrofe, og dens fokus på evolution, fremtidens teknologi og mennesket versus dyret temaer.

Filmserien omfatter i alt ni film, en tv-serie og en animationsfilm. De ni film er opdelt i tre trilogier, der hver især følger forskellige karakterers historier og deres rejse gennem planeten af mennesker og aber.

Trilogien om astronauten Taylor
Den første trilogi begynder med Planet of the Apes i 1968 og følger astronauten George Taylor, spillet af Charlton Heston, og hans besætning af astronauter, der kommer tilbage til jorden i en fjern fremtid og i stedet finder sig fanget på en fremmed planet, der beboes af taleapebefolkning. Denne trilogi omfatter følgende film:

1. Planet of the Apes (1968) – Følg astronauter, der crasher ind i en tidslomme og lander på en planet beboet af taleapebefolkning.

2. Beneath the Planet of the Apes (1970) – Følg efter Taylor´s oplevelser, efter han fandt den ødelagste by under jorden.

3. Escape from the Planet of the Apes (1971) – Følg apenes dyrkningsforskere, som forsøger at undslippe deres egen dystopi ved at rejse tilbage i tiden til jorden.

Trilogien om Moses
Den anden trilogi begynder med Conquest of the Planet of the Apes fra 1972, der følger den tidligere apeslave, Caesar, spillet af Roddy McDowall, og hans bevægelse mod apesamfundets befrielse og frigørelse. Denne trilogi omfatter følgende film:

1. Conquest of the Planet of the Apes (1972) – Følger Caesar´s rebellerende modsat en planet af mennesker, der har underkastet talende aber som slaver.

2. Battle for the Planet of the Apes (1973) – Følg Caesar efter de underkuede aber har opnået frihed og kæmper for at opretholde freden mellem mennesker og aber.

3. Planet of the Apes (2001) – En nyfortolkning af den originale film fra 1968.

Trilogien om den faldne apeskole
Den tredje og sidste trilogi i filmserien begynder med Rise of the Planet of the Apes fra 2011 og følger chimpansen Caesar, spillet af Andy Serkis, efter han bliver udsat for en eksperimentel narkotikakur, der giver ham overmenneskelige intellektuelle evner og evnen til at tale. Denne trilogi omfatter følgende film:

1. Rise of the Planet of the Apes (2011) – Følg Caesar´s oplevelser, efter han modtager et nyt stof til hans dyrkningsforskning og livet som en taleape i menneskernes verden.

2. Dawn of the Planet of the Apes (2014) – Følg apenes kamp for at opretholde fred og opbygge hjem på tværs af en post-apokalyptisk verden.

3. War for the Planet of the Apes (2017) – Følg en krig, der begynder mellem mennesker og talende aber i kampen om at overleve på planeten.

FAQs

Hvad er Planet of the Apes historien baseret på?
Planeten af Abene serien er baseret på romanen af den franske forfatter Pierre Boulle. Bogen blev første gang udgivet i 1963 og er oversat til adskillige sprog. I bogen er både mennesker og aber mere intelligente end i film-serien og samfundet er desuden ikke dobbelt således indrettet som i filmene.

Hvor mange Planet of the Apes film er der blevet lavet?
Der er i alt blevet lavet ni Planet of the Apes film og en tv-serie.

Hvem spillede hovedrollen i den første Planet of the Apes film?
Charlton Heston spillede hovedrollen i den første Planet of the Apes film som astronauten Taylor.

Hvorfor er Planet of the Apes filmene blevet så populære?
Planet of the Apes filmene er blevet populære på grund af deres fokus på dyrets instinkter vs. menneskets rationalitet, fremtidsteknologi og menneske-abeforhold. Disse tematiske elementer kombineres med en intens og engagerende handling og karakterudvikling, som har gjort dem til en bredt elsket science fiction-franchise.

Er Planet of the Apes en serie for alle aldersgrupper?
Selvom Planet of the Apes er en science fiction-serie, og nogle af filmene kan rumme vold eller skræmmende scener, er serien overordnet set både passende for og underholdende for børn og voksne i alle aldre. Der kan dog være enkelte episoder i tv-serien der ikke er passende for børn.

Hvad er Planet of the Apes tv-serien?
Planet of the Apes tv-serien var en kortvarig science fiction-serie, der udsendte i 1974 og som efterfølger til filmserien. Serien følger to astronauter, der styrter ned på en fremmed planet, der beboes af taleapebefolkning, og deres forsøg på at overleve og finde en vej tilbage til Jorden.

Hvordan er CGI-effekterne i den seneste Planet of the Apes film?
CGI-effekterne i de seneste Planet of the Apes-film har været kritisk roste for deres realistiske skildring af taleaber og for deres evne til at lægge dybde til deres karakterudviklinger.

Hvad er den fulde rækkefølge af Planet of the Apes film?
1. Planet of the Apes (1968)
2. Beneath the Planet of the Apes (1970)
3. Escape from the Planet of the Apes (1971)
4. Conquest of the Planet of the Apes (1972)
5. Battle for the Planet of the Apes (1973)
6. Planet of the Apes (2001)
7. Rise of the Planet of the Apes (2011)
8. Dawn of the Planet of the Apes (2014)
9. War for the Planet of the Apes (2017)

The Planet of the Apes

Planet of the Apes – Apernes planet
”Det var jorden hele tiden… vi er kun rejst ind i fremtiden.” Disse ikoniske ord udtalt af hovedpersonen Taylor (spillet af Charlton Heston) gemmer på en af filmhistoriens største plot twists. På overfladen er Planet of the Apes en simpel sci-fi fortælling om en gruppe astronauter, der lander på en planet, hvor menneskene er underlagt en intelligent ape-civilisation. Men under historiens fascinerende overflade ligger dybere betydninger og sociale kommentarer.

Historien om Planet of the Apes begynder ikke med filmene, men med den franske roman fra 1963, La Planète des Singes, af forfatteren Pierre Boulle. Romanen var en social kritik af kolonialisme og racisme, og var en bestseller på både fransk og engelsk. Historien er dog blevet mest kendt gennem filmatiseringerne, der startede med Charles Hestons første film i 1968.

Apes i fokus
En af grundene til den oprindelige filmserie succes var det innovative makeup og kostumedesign, som skabte en realistisk og overbevisende ape-civilisation. Det tog op til fem timer om dagen at påføre makeup, og de stærke præstationer fra skuespillerne i apekostumerne gav serien en alvorlig og dybde, der fortsat er imponerende.

Handlingen i den første Planet of the Apes-film er relativt enkel. Taylor og hans astronautkolleger lander på en ufremkommelig planet, hvor mennesker er underordnede apesamfund. Mens Taylor og hans medrejsende kæmper for at overleve og finde en vej hjem igen, viser det sig, at deres tilstedeværelse på planeten har dramatiske konsekvenser for planetens fremtid.

Det unikke ved Planet of the Apes er, at filmene ikke kun handler om at give publikum et nyt og eksotisk miljø at udforske, men også udforsker de menneskelige temaer, såsom raceforhold, sekterisme, fordomme og fremmedhad. En stor del af filmene fokuserer på apekarakterernes synspunkter, og den menneskelige karakter Taylor er ofte den ubehagelige stikpille i ape-civilisationens øje.

Planet of the Apes-filmene
I alt blev der produceret fem Planet of the Apes-film, der var at finde i teatrene mellem 1968-1973. Serien endte med Battle for the Planet of the Apes, men på grund af seriens mærkelige tidsrejsen-storier blev det muligt at lave yderligere film i 2001 og 2011.

– Planet of the Apes (1968) – Denne originale film følger astronaut Taylor og hans besætning i deres forsøg på at find en vej hjem fra en planet, der er beboet af intelligente aber, der hersker over menneskerne. Filmen er instrueret af Franklin J. Schaffner og blev rost for sin makeup og visual design.

– Beneath the Planet of the Apes (1970) – Denne film fortsætter Taylor’s historie, da han rejser ned i jorden for at finde svar. I denne film introduceres også det psykedeliske billede af mennesker, der tilbeder en atombombe.

– Escape from the Planet of the Apes (1971) – Igen er tre film om Planet of the Apes uden at gå i dybden på seriens teknikker. Denne film følger tre aper fra fortiden, der rejser tilbage i tiden til nutiden og bliver amerikanske superstars. Men det er ikke så let, som det fremgår.

– Conquest of the Planet of the Apes (1972) – I fjerde film i serien er verdens befolkning blevet decimeret af en ødelæggende virus, der dræbte størstedelen af ​​kattedyrene i verden, hvilket fører til, at mennesker begynder at bruge aber som slaver.

– Battle for the Planet of the Apes (1973) – Den sidste film i den originale serie. Denne film finder sted 10 år efter begivenhederne i den fjerde film, og følger en kløgtig chimpanze, der kæmper for at bygge en fredelig og funktionel samfund mellem mennesker og aber, mens de modvirker en væbnet invasion fra resten af menneskeheden.

Rebooting Planet of the Apes
I 2011 blev Planet of the Apes genopfundet med en ny tilgang til seriens fortællinger, som gav mere solidt drama og styrkede de menneskelige og dyriske relationer. Seriens opblomstring begyndte med Rise of the Planet of the Apes, der introducerede en ny karakter Caesar, en super intelligent chimp, der er født i fangenskab og opsamler menneskelig intelligens, mens han voksede op.

Rise of the Planet of the Apes/ Apes: Revolution (2011) – Selve historien omhandler en skabelsen af et medicinsk middel, der kan helbrede Alzheimers og andre former for demens, men i sidste ende fører til en apokalyptisk begivenhed kaldet Simian Flu. Caesar bliver ledelsen for gruppen af ​​aber og krig med menneskerne, der stadig kæmper for deres overlevelse.

Dawn of the Planet of the Apes (2014) – Efter begivenhederne i Rise of the Planet of the Apes, der ødelagde menneskehedens samfund, forsøger de to leder, Malcolm og Caesar, at finde en måde for mennesker og aber at leve i fred sammen. Men krigen mellem de to arter er ikke overstået endnu.

War for the Planet of the Apes (2017) – Filmen er afsat 15 år senere, hvor menneskerne prøver at udrydde alle aber. Caesar og hans team kæmper for at finde et nyt hjem, inden menneskene angriber dem. Filmen viser en sårbar side ved Caesar, der ville beskytte hans familier og slægtninge mod menneskene.

FAQs:
Q: Hvor mange Planet of the Apes film er der?
– Der er fem originale film fra 1968-1973 og tre nyere film fra 2011-2017.

Q: Hvem opfandt Planet of the Apes?
– Planet of the Apes er baseret på en roman fra 1963 af Pierre Boulle.

Q: Hvordan blev de originale Planet of the Apes film lavet?
– En stor del af filmenes appel kom fra innovative makeup og kostumedesign, der skabte en realistisk og overbevisende ape-civilisation.

Q: Er Planet of the Apes en social kommentar?
– Ja, en stor del af filmenes fokus er på sociale kommentarer og dybere menneskelige temaer som raceforhold, sekterisme og fordomme.

Q: Er Planet of the Apes stadig relevant i dag?
– På trods af filmens alder er dens fokus på sociale kommentarer og dybere menneskelige temaer stadig relevante og aktuelle i dag.

Q: Hvornår blev Planet of the Apes genstartet?
– Serien blev genstartet med Rise of the Planet of the Apes i 2011.

Du kan se flere oplysninger om abernes planet 2 full movie her.

Se mere information her: Seneste 127 artikler til dig

så du har læst emneartiklen abernes planet 2 full movie. Hvis du fandt denne artikel nyttig, så del den med andre. Mange tak.

Kilde: Top 12 abernes planet 2 full movie

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *