Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Den klassiske thriller: Alle præsidentens mænd på DVD

Den klassiske thriller: Alle præsidentens mænd på DVD

DVD 400!!!: All The President's Men (1976)

alle præsidentens mænd dvd

Alle præsidentens mænd er en klassisk film, der skildrer hvordan to Washington Post-journalister afslørede skandalepresset, der omgav den daværende amerikanske præsident Nixon i 1970’erne. Filmen er blevet genudgivet på dvd, og stadig i dag er dens budskab og relevans relevant.

Handlingen i filmen omhandler Woodward og Bernstein, to reportere ved avisen, der bliver tildelt at finde ud af, hvorfor fem personer blev arresteret på kontorerne for det demokratiske parti på Watergate-kontorbygningen i Washington DC. Mens de først kun så det som en lille historie, blev det hurtigt klart, at sagen stank af politik og korruption. Parret opdagede, at der var en stor konspiration, der involverede direktørerne af Repræsentanternes Hus og den daværende præsident Nixons højere embedsmænd.

Woodward og Bernstein brugte flere måneder på at få sandheden frem. Først fangede de en bogholder ved navn Judy Hoback, der tilstod at hun havde håndteret hemmelige pengeoverførsler, der blev brugt til at betale for fremmede operationer og sabotere Demokraternes kampagne. Derefter overbeviste de en frivillig i Nixons embedsapparat ved navn “Deep Throat” om at afsløre, hvordan sagen var forbundet til en række højtstående ledere i regeringen.

Filmen er baseret på den virkelige beretning om Watergate-skandalen, og den viser, hvordan et medium kan foretage en forskel i en demokratisk proces ved at udføre journalisteriske undersøgelser og sikre, at folk er informeret om, hvad der foregår i regeringen. Filmen blev oprindeligt udgivet i 1976, men dens budskab om at holde korruptionen i skak er stadig lige så vigtig i dag.

Alle Præsidentens Mænd på DVD

Alle Præsidentens Mænd har været tilgængelig på dvd-markedet i mange år, men en ny genudgivelse er nu blevet lanceret, da filmen i år fylder 44 år.

Den “nye” dvd-udgave indeholder store dele af filmens originale slettede scener samt et interview med skuespilleren Dustin Hoffman, der spiller journalisten Carl Bernstein i filmen. Derudover får man også et kommentarspor med Robert Redford, der spiller journalisten Bob Woodward i filmen – en kommentar som må siges at være interessant for tilhængere af film med en særlig nostalgi og interesse, men også et must-have for enhver, der ønsker at dykke yderligere ned i de enestående detaljer i filmen.

Alle Præsidentens Mænd blev modtaget positivt af anmeldere, da den oprindeligt blev lanceret i 1976, og blev nomineret til flere Academy Awards, og har været en inspiration til adskillige andre film, der skildrer journalister, der arbejder hårdt for at afsløre en rædsom sandhed.

Fordele ved at se Alle Præsidentens Mænd på DVD

Der er flere fordele ved at se Alle Præsidentens Mænd på DVD. For det første giver dvd-versionen dig mulighed for at gense en af de mest ikoniske film i amerikansk filmhistorie. Filmen er perfekt til enhver, der er interesseret i politik, journalistik eller historie.

Dvd-versionen giver dig også mulighed for at se nogle af filmens originale slettede scener og interviews med skuespillere og medlemmer af filmholdet. Disse ekstramateriale giver dig et mere nuanceret syn på filmens tilblivelse og gør det muligt at forstå, hvorfor filmen stadig er relevant i dag.

En anden fordel ved dvd-udgaven er dens kommentarspor. Kommentarsporet indeholder interessante tanker fra instruktøren og skuespilleren, der giver et rigtig godt indblik i, hvordan filmen blev til. Kommentarsporet hjælper dig med at forstå, hvad der foregik i hovedene på filmholdet og deres tanker om de forskellige scener.

Slutord

Alle Præsidentens Mænd er en klassisk film, der stadig er lige så relevant i dag som den var i 1970’erne. Filmen viser, hvordan en journalistisk undersøgelse kan bruges til at afsløre korruption og politisk magtmisbrug. Dvd-versionen er en god måde at genopleve filmen og samtidig få et bedre indblik i, hvordan filmen blev til.

FAQs

Hvor kan jeg købe Alle Præsidentens Mænd på DVD?

Du kan købe Alle Præsidentens Mænd på DVD fra et bredt udvalg af forhandlere, herunder Amazon, Bud Spencer og Filmkælderen.

Er der nogen specielle funktioner på dvd’en?

Ja, dvd’en indeholder en række ekstramateriale, herunder slettede scener og interview med filmholdet. Der er også et kommentarspor med instruktøren og skuespilleren.

Hvordan har filmen påvirket det politiske landskab?

Filmen hjalp med at skabe en større offentlig opmærksomhed omkring Watergate-skandalen. Det var takket være filmens popularitet, at pressen fortsatte den undersøgelse, som Nixon-administrationen var i gang med.

Hvad er budskabet i Alle Præsidentens Mænd?

Budskabet i Alle Præsidentens Mænd er, at pressen har en vigtig rolle at spille i at afsløre korruption og magtmisbrug i regeringen. Filmen viser, hvordan journalisterne kan være med til at beskytte den amerikanske offentligheds interesser og sætte fokus på problemer i samfundet.

Søgeord søgt af brugere:

Se videoen om “alle præsidentens mænd dvd”

DVD 400!!!: All The President’s Men (1976)

se mere: cungcaphangchinhhang.com

Billeder relateret til alle præsidentens mænd dvd

DVD 400!!!: All The President's Men (1976)
DVD 400!!!: All The President’s Men (1976)

Du kan se flere oplysninger om alle præsidentens mænd dvd her.

Se mere information her: https://cungcaphangchinhhang.com/danh-muc/cham-soc-da-mat-duong-the.html

så du har læst emneartiklen alle præsidentens mænd dvd. Hvis du fandt denne artikel nyttig, så del den med andre. Mange tak.

Kilde: Top 36 alle præsidentens mænd dvd

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *