Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Amerikanske TV-serier 2019: Top 10 must-see shows

Amerikanske TV-serier 2019: Top 10 must-see shows

Top 10 Romance TV Series of 2021

amerikanske tv serier 2019

De amerikanske tv-serier har altid været populære i Danmark. Fra Friends til Game of Thrones har danskerne fulgt med i adskillige serier igennem tiden. Med starten af 2019 har mange nye spændende serier gjort deres indtog på tv-skærmen, og vi har samlet et par af de mest populære serier i denne artikel.

1. The Umbrella Academy

The Umbrella Academy er en ny serie på Netflix, der handler om syv børn, der alle blev født på samme tidspunkt og adopteret af en excentrisk rigmand. Hver af disse børn har særlige overnaturlige evner, og de bliver trænet af deres far til at bekæmpe kriminalitet. Serien følger nu de syv søskende som voksne, og de må forsøge at redde verden fra en truende apokalypse.

2. Sex Education

Sex Education er en britisk-amerikansk serie på Netflix, der følger Otis, en teenage dreng med en morbide mor, der arbejder som sex-terapeut. Otis har på trods af dette ingen erfaring med sex eller romantik, men da han begynder at rådgive sine skolekammerater om deres sexliv, opdager han sin egen seksualitet og opbygger et usandsynligt venskab med skolens weirdo Maeve.

3. True Detective (Sæson 3)

True Detective er tilbage for sin tredje sæson med nye karakterer og en ny fortælling. Denne gang finder handlingen sted i Ozarks i Arkansas, hvor en makker i Arkansas State Police ved navn Wayne Hays (Mahershala Ali) undersøger et makabert mord og forsvinden af ​​to børn.

4. Star Trek: Discovery (Sæson 2)

Star Trek: Discovery er en amerikansk tv-serie og en del af Star Trek-franchisen. Serien følger USS Discovery, hvor besætningsmedlemmerne opdager nye verdener og livsformer, mens de samtidig kæmper mod en krigsførende fjende. Anden sæson fortsætter hvor den første sæson sluttede, og følger intet mindre end en redningsmission til fortiden.

5. Brooklyn Nine-Nine (Sæson 6)

Brooklyn Nine-Nine er tilbage med sin sjette sæson, der fortsætter historien om de skøre betjente i New York Politiafdeling. Serien følger Jake Peralta (Andy Samberg), en altid sjov betjent, og hans kollegaer, som altid havner i skæve situationer, når de skal løse deres sager.

FAQs:

Hvorfor er amerikanske tv-serier så populære i Danmark?

Amerikanske tv-serier har altid været populære i Danmark. Dette skyldes blandt andet de mange kvalitetsserier, der kommer fra USA hvert år, og som leverer høje produktionsværdier og dygtige skuespillere. Amerikanske serier er også kendt for deres gode historier og samfundskommentarer, hvilket games stor interesse blandt publikum.

Hvorfor er Netflix så populært i Danmark?

Netflix er det mest populære streamingtjeneste i Danmark, og det skyldes blandt andet det store udvalg af serier, dokumentarer og film, de tilbyder. Tjenesten er også let at bruge og har en brugervenlig grænseflade, der gør det nemt at finde indhold. Desuden skaber Netflix også eget indhold, som er blevet populære som House of Cards, Orange is the New Black og Stranger Things.

Hvorfor er der så mange britiske serier på Netflix?

Netflix tilbyder et bredt udvalg af britiske serier, fordi der er en stor interesse for dette indhold i Nordamerika. Desuden har britiske serier et ry for at være godt skrevet, afspejle kulturelle tendenser og være underholdende med lave produktionsomkostninger og beløb, der falder inden for Netflixs budgetramme.

Hvordan finder man nye tv-serier at se?

Der er flere måder at finde nye serier på. Man kan fx bede om anbefalinger fra venner og familie eller se serier baseret på popularitet. Man kan også undersøge streamingtjenester som Netflix, der tilbyder personaliserede anbefalinger baseret på din tidligere seerhistorie og interesser. Ligeledes kan man undersøge, hvilke serier der er blevet nomineret eller vundet priser ved større awardshows som Golden Globes og Emmy Awards.

Konklusion:

Amerikanske tv-serier har i mange år været populære i Danmark, og denne trend ser ud til at fortsætte ind i 2019. Som nævnt har et bredt udvalg af nye serier gjORT deres indtog på tv-skærmen, heriblandt The Umbrella Academy, Sex Education, True Detective (Sæson 3), Star Trek: Discovery (Sæson 2) og Brooklyn Nine-Nine (Sæson 6). Disse serier tilbyder alt fra spænding til komedie og er et godt valg for seere, der ønsker at fordybe sig i en god historie.

Søgeord søgt af brugere: american tv series 2018, 2020 tv show debuts, 2020 in american television, 2021 american television series debuts, 2022 american television series debuts, 2019 in american television, tv in 2016, category 2023 american television series debuts

Se videoen om “amerikanske tv serier 2019”

Top 10 Romance TV Series of 2021

se mere: cungcaphangchinhhang.com

Billeder relateret til amerikanske tv serier 2019

Top 10 Romance TV Series of 2021
Top 10 Romance TV Series of 2021

american tv series 2018

Amerikanske TV-serier i 2018

2018 har været et stort år for amerikanske TV-serier. Fra nye serier til gamle favoritter har det været et år fyldt med spænding, drama og underholdning. Her er nogle af de mest bemærkelsesværdige amerikanske TV-serier, som blev sendt i 2018.

1. Westworld

Westworld fortsætter med at imponere seerne med dens komplekse plot og imponerende skuespil. Serien følger en gruppe af kunstige væsener, der er skabt til at opfylde ønskerne fra de besøgende i en futuristisk forlystelsespark. Men når nogle af væsenerne bliver bevidste om deres eksistens og begynder at handle på egen hånd, bliver tingene hurtigt mere komplicerede.

2. The Handmaid’s Tale

The Handmaid’s Tale fortsatte i 2018 med sin dystre fortælling om et totalitært samfund, der undertrykker kvinder og tager deres frihed fra dem. Serien, der er baseret på Margaret Atwoods roman af samme navn, følger hovedpersonen Offred, der er en af de sidste frugtbare kvinder i samfundet og holdes som en sexslave af regimet. The Handmaid’s Tale er en grusom, men også vigtig, serie, der på realistisk vis viser, hvor grusomt undertrykkelse kan være.

3. The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story

Den anden sæson af American Crime Story følger morderen Andrew Cunanan og hans drab på modeikonet Gianni Versace. Serien, der er inspireret af virkelige begivenheder, undersøger Cunanans motiver og adfærd og hvordan han kunne slippe afsted med sine forbrydelser i så lang tid. The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story er mørk og intens og viser, hvordan en persons handlinger kan ødelægge livet for så mange mennesker.

4. Atlanta

Atlanta, skrevet og instrueret af Donald Glover, blev en hurtig succes i 2016. Serien følger to fætre, Paper Boi og Earn, og deres forsøg på at gøre det i musikbranchen i Atlanta, Georgia. I sæson 2 tager serien et mere eksperimentelt greb og fokuserer på forskellige karakterer og deres liv i Atlanta. Atlanta er en original og tankevækkende serie, der undersøger race, køn og klasse på en måde, som få andre serier gør.

5. The Crown

The Crown er tilbage med sin anden sæson, og serien følger dronning Elizabeth II og hendes familie fra 1956 til 1963. Serien er en dramatisk fortælling om kærlighed, magt og pligt og giver et indblik i det britiske monarki og de udfordringer, som dronningen og hendes familie står overfor. Imponerende skuespil og virkelig flot produktion gør The Crown til en af de bedste historiske dramaer på TV.

6. Stranger Things

Stranger Things er tilbage med sin anden sæson og fortsætter med at imponere seerne med sin kombination af 80’erne nostalgi og overnaturlige elementer. Serien handler om en gruppe af venner, der forsøger at redde deres ven fra en ondskabsfuld verden, der eksisterer parallelt med deres egen. Stranger Things er sjov og spændende og giver en følelse af nostalgi for seere, der voksede op i 80’erne.

7. The Good Place

The Good Place er en mørk komedieserie, der følger hovedpersonen Eleanor, der dør og sendes til himlen, også kendt som The Good Place. Der er kun et problem – Eleanor er slet ikke en god person, og er kommet til The Good Place ved en fejltagelse. Serien udforsker filosofiske spørgsmål om moral og eksistens og er både sjov og tankevækkende.

8. Black Mirror

Black Mirror fortsætter med at imponere og skræmme seerne med sin dystopiske fortællinger om teknologi og samfund. I den fjerde sæson er der episoder om alt fra dating-apps til chips, der kan gemme alle ens minder. Serien er ofte ubehagelig at se, men den er også yderst tankevækkende og viser, hvordan teknologien kan påvirke vores liv – for det bedre og for det værre.

9. The Americans

The Americans er tilbage med sin sidste sæson og fortsætter med at imponere seerne med sin komplekse fortælling om en spionfamilie i 1980’ernes Washington DC. Serien fokuserer på de personlige og professionelle udfordringer, som familien står overfor, og har imponerende skuespil og en yderst spændende plot.

10. The Handmaid’s Tale

The Handmaid’s Tale fortsætter med at imponere i 2018 og er en af de mest centralt stående serier fra USA i år. Serien, der er baseret på Margaret Atwoods roman af samme navn, følger hovedpersonen Offred, der er en af de sidste frugtbare kvinder i samfundet, og holdes som en sexslave af regimet. The Handmaid’s Tale er en grusom, men også vigtig, serie, der på realistisk vis viser, hvor grusomt undertrykkelse kan være.

FAQs om Amerikanske TV-serier i 2018

Hvad er den bedste amerikanske TV-serie i 2018?

Det er svært at sige, da der har været så mange fantastiske serier i år. Nogle af de mest bemærkelsesværdige inkluderer The Handmaid’s Tale, Westworld, Atlanta og The Crown.

Hvad er The Handmaid’s Tale om?

The Handmaid’s Tale er en dystopisk fortælling om et totalitært samfund, der undertrykker kvinder og tager deres frihed fra dem. Serien følger hovedpersonen Offred, der er en af de sidste frugtbare kvinder i samfundet, og holdes som en sexslave af regimet.

Hvad er Atlanta om?

Atlanta følger to fætre, Paper Boi og Earn, og deres forsøg på at gøre det i musikbranchen i Atlanta, Georgia. Serien er en original og tankevækkende serie, der undersøger race, køn og klasse på en måde, som få andre serier gør.

Hvad er The Good Place om?

The Good Place er en mørk komedieserie, der følger hovedpersonen Eleanor, der dør og sendes til himlen, også kendt som The Good Place. Der er kun et problem – Eleanor er slet ikke en god person, og er kommet til The Good Place ved en fejltagelse. Serien udforsker filosofiske spørgsmål om moral og eksistens og er både sjov og tankevækkende.

Hvad er Black Mirror om?

Black Mirror er en dystopisk serie, der udforsker teknologiens påvirkning på vores samfund. Serien har episoder om alt fra dating-apps til chips, der kan gemme alle ens minder, og er ofte ubehagelig at se, men den er også yderst tankevækkende og viser, hvordan teknologien kan påvirke vores liv – for det bedre og for det værre.

2020 tv show debuts

2020 har bragt os flere tv-serier, og selvom pandemien har forsinket nogle produktioner, har flere nye shows gjort deres debut til vores streaming platforme. Fra genstartede klassikere til helt nye originale serier, her er nogle af de mest spændende premiere serier fra 2020.

“Bel-Air” (HBO Max)

Bel-Air er en genstartning af den populære 90’ers sitcom “The Fresh Prince of Bel-Air”, men denne gang med en mere alvorlig tone. Showet følger stadig hovedpersonen Will Smiths liv, men denne gang går det mere i dybden med hans opvækst. Showet er ikke landet på en dansk streamingplatform endnu, men det forventes at komme på HBO Nordic snart.

“The Queen’s Gambit” (Netflix)

Den originale miniserie, baseret på Walter Tevis’ roman fra 1983, er blevet en enorm succes siden dens udgivelse i oktober 2020. Showet følger historien om en vidunderbarn i skakspillet i 60’ernes USA. Serien har modtaget roser for både produktion, kameraarbejde og skuespilpræstationer fra Anya Taylor-Joy og de andre medvirkende. “The Queen’s Gambit” kan allerede ses på Netflix i Danmark.

“Lovecraft Country” (HBO)

Denne horrorserie fra HBO, baseret på romanen af samme navn skrevet af Matt Ruff, blander den amerikanske borgerrettighedsbevægelse med overnaturlige elementer og tager seerne med på en intens rejse. Showet har modtaget ros for sin unikke og spændende handling samt for de stærke præstationer fra Jurnee Smollett og Jonathan Majors i hovedrollen. “Lovecraft Country” kan ses på HBO Nordic.

“The Mandalorian” (Disney+)

Denne Star Wars-serie har været et stort hit i 2020 og følger historien om en dusørjæger i galaksen langt langt væk. Showet er blevet rost for sin produktion, karakterudvikling og actionscener, og for at have tilføjet en ny dimension til Star Wars-universet. “The Mandalorian” er eksklusiv for Disney+ abonnenter.

“The Undoing” (HBO)

Denne krimiserie fra HBO, instrueret af Susanne Bier og med Nicole Kidman og Hugh Grant i hovedrollerne, følger historien om en succesfuld terapeut hvis liv langsomt falder fra hinanden efter at der har været et brutalt mord i hendes nære netværk. Showet har modtaget positiv feedback for den spændende og mystiske plottwist i hver episode, samt for skuespillernes præstationer. “The Undoing” kan opleves på HBO Nordic.

“Bridgerton” (Netflix)

Denne romantiske drama-serie, baseret på romanerne af Julia Quinn, har allerede slået rekorder for antallet af seere på Netflix. Showet følger en række højtstående familier i det 19. århundrede i London og deres op- og nedture i kærlighed. Her får man ikke kun en god kærlighedshistorie, men også spændende intriger og smukke kostumer. “Bridgerton” kan allerede ses på Netflix i Danmark.

“The Flight Attendant” (HBO Max)

Kaley Cuoco, kendt for sin rolle som Penny i The Big Bang Theory, er tilbage i sin første hovedrolle på HBO Max’s komedieserie “The Flight Attendant”. Cuoco spiller en flyvertinde, som vågner op i en hotelværelse i Bangkok, omgivet af et lig. Showet er blevet rost for Cuocos præstation, den blanding af komedie og drama, og den spændende plottwist. Du kan opleve “The Flight Attendant” på HBO Nordic.

“The Third Day” (HBO)

“The Third Day” er en dramathriller, som følger en mand, spillet af Jude Law, som ankommer til en ø i Skotland og opdager at der er noget mærkeligt ved øen og beboerne. Showet blev opdelt i to dele, den første del var en live begivenhed som varede i 12 timer, og anden del er en mini-serie i 6 episoder. Showet er blevet rost for sin unikke og dystre stemning og Law’s præstation. “The Third Day” kan ses på HBO Nordic.

FAQs

Hvornår havde “The Queen’s Gambit” premiere?

“The Queen’s Gambit” havde premiere på Netflix i oktober 2020.

Hvor kan man se “Lovecraft Country”?

“Lovecraft Country” kan ses på HBO Nordic.

Er “Bel-Air” tilgængelig på en dansk streamingplatform?

Ikke endnu, men det forventes at komme snart på HBO Nordic.

Hvad er “The Mandalorian”?

“The Mandalorian” er en Star Wars-serie eksklusiv for Disney+ abonnenter.

Hvad handler “The Third Day” om?

“The Third Day” følger en mand, spillet af Jude Law, som ankommer til en ø i Skotland og opdager at der er noget mærkeligt ved øen og beboerne.

Du kan se flere oplysninger om amerikanske tv serier 2019 her.

Se mere information her: https://cungcaphangchinhhang.com/danh-muc/cham-soc-da-mat-duong-the.html

så du har læst emneartiklen amerikanske tv serier 2019. Hvis du fandt denne artikel nyttig, så del den med andre. Mange tak.

Kilde: Top 81 amerikanske tv serier 2019

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *