Chuyển tới nội dung
Trang chủ » And Just Like That anmeldelse: Kan fortsættelsen leve op til originalens succes?

And Just Like That anmeldelse: Kan fortsættelsen leve op til originalens succes?

Anmeldelse: And Just Like That - Sæson 1 (2021)

and just like that anmeldelse

“And just like that anmeldelse”: En anmeldelse af den nye “Sex and the City” serie

“And just like that” er den nye “Sex and the City” serie, som har haft premiere på streamingtjenesten HBO Max. Serien er en fortsættelse af den succesfulde serie, der kørte fra 1998-2004. Den nye serie følger stadig Carrie Bradshaw og hendes veninder, men i en ældre version af sig selv. Men er den nye serie lige så god som sin forgænger? Det vil jeg komme ind på i denne anmeldelse.

Historie og plot

“And just like that” tager os med tilbage til New York City, hvor Carrie, Charlotte og Miranda stadig bor. Der er dog gået en del år siden vi sidst så dem. Carrie er nu en succesfuld forfatter og er stadig sammen med Mr. Big. Charlotte er stadig gift med Harry, og Miranda har fået en ny karriere indenfor politik.

Serien tager fat i nogle af de store samfundsproblemer, som kvinder står overfor i dag. Det handler blandt andet om klimaforandringer, identitetspolitik og tech-industrien. Men det er stadig først og fremmest et drama om Carrie og hendes venindernes liv, og hvordan de navigerer i livet som ældre kvinder.

Skuespil og karakterer

Sarah Jessica Parker spiller endnu engang Carrie Bradshaw. Hendes præstation er lige så skarp og charmerende som altid. Hendes veninder spilles af Kristin Davis og Cynthia Nixon, som også leverer fine præstationer, selvom deres karakterer ikke er nær så udforskede som Carrie.

Der er også en masse nye ansigter i “And just like that”, heriblandt Sara Ramirez som en nonbinary stand-up-komiker, der bliver ven med Carrie, og Nicole Ari Parker som en mode-entreprenør, der møder Charlotte.

Der er dog også en stor karakter, der mangler i serien – Samantha Jones, spillet af Kim Cattrall. Hendes fravær i serien var en af ​​de største bekymringer før premieren, og det er desværre en stor skuffelse i serien. Det føles simpelthen lidt mærkeligt at se de tre veninder uden Samantha. Det kan dog ikke skjules, at hendes karakter er savnet, og at serien slet ikke er det samme uden hende.

Kostumer og stil

“And just like that” giver os stadig masser af stilfuldt tøj og fantastiske accessories. Klædeskabet, der engang var Carries helligdom, er stadig fyldt med de mest fantastiske items. Vi ser også Charlotte i hendes signatur-perleøreringe og Miranda i sine briller.

Men der er også nogle nye ansigter, når det kommer til mode i serien. Både Carrie og Charlotte har fået nogle nye stil-skift og sætter nu mere pris på “slow fashion”. Dette skærer lidt af det vilde og glamourøse, som var en del af den oprindelige stil i Sex and the City, men det passer også fint til ideen om, at de alle er blevet ældre og mere modne kvinder.

Musik og soundtrack

Musikken i “And just like that” er også god. Soundtracket er en blanding af klassikere fra de tidligere sæsoner af Sex and the City og nye numre. Musikken passer fint til serien og skaber en god stemning.

Fotografering og produktion

Fotografien og produktionen i “And just like that” er flot og stilfuld. Der er stadig masser af smukke billeder af New York City, men det føles også mere roligt og mindre hektisk end i den oprindelige serie. Det afspejler karakterernes nye livsstil og personlige udvikling.

Fordele og ulemper ved serien

Fordele:
– Det er dejligt at se Carrie, Charlotte og Miranda igen. Det føles som at besøge gamle venner.
– Serien tager fat i nogle af de store samfundsproblemer, kvinder står overfor i dag.
– Skuespillerne leverer fine præstationer. Sarah Jessica Parker er stadig en fremragende skuespiller som Carrie Bradshaw.
– Musikken i serien er god.
– Fotografien og produktionen er stilfuld og flot.

Ulemper:
– Kim Cattralls fravær som Samantha Jones er en stor skuffelse.
– Nogle af karaktererne føles ikke lige så udforskede som i den oprindelige serie.
– Serien har mistet noget af det vilde og glamourøse fra den oprindelige serie.
– Der mangler muligvis også noget af den humor, som den oprindelige serie var kendt for.
– Der er nogle elementer i serien, der virker en smule tvunget eller desperate for opmærksomhed.

FAQs:

1. Hvor kan jeg se “And just like that”?

Du kan se “And just like that” på streamingtjenesten HBO Max.

2. Hvor mange afsnit er der i den nye serie?

Der er i alt 10 afsnit i den nye serie.

3. Kan serien ses, hvis man ikke har set den oprindelige serie?

Ja, man kan godt se den nye serie uden at have set den oprindelige serie, men man mister dog noget af konteksten, hvis man ikke kender karaktererne fra før.

4. Hvorfor er Kim Cattrall ikke med i den nye serie?

Kim Cattrall har tidligere udtalt, at hun ikke har lyst til at være med i en ny “Sex and the City” serie. Der har også været rygter om, at der var uenigheder mellem hende og resten af ​​kastet.

5. Er der planer om flere sæsoner af den nye serie?

Der er endnu ikke annonceret nogle planer om flere sæsoner, men det er muligt, at der vil komme flere, hvis serien bliver en succes.

Søgeord søgt af brugere:

Se videoen om “and just like that anmeldelse”

Anmeldelse: And Just Like That – Sæson 1 (2021)

se mere: cungcaphangchinhhang.com

Billeder relateret til and just like that anmeldelse

Anmeldelse: And Just Like That - Sæson 1 (2021)
Anmeldelse: And Just Like That – Sæson 1 (2021)

Du kan se flere oplysninger om and just like that anmeldelse her.

Se mere information her: https://cungcaphangchinhhang.com/danh-muc/cham-soc-da-mat-duong-the.html

så du har læst emneartiklen and just like that anmeldelse. Hvis du fandt denne artikel nyttig, så del den med andre. Mange tak.

Kilde: Top 94 and just like that anmeldelse

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *