Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Arne Jacobsen Syveren Jubilæum: Fejring af en tidløs designklassiker

Arne Jacobsen Syveren Jubilæum: Fejring af en tidløs designklassiker

Series 7™ chair | Dining Room | Anniversary Collection | Celebrating 150 Years of Fritz Hansen

arne jacobsen syveren jubilæum

Arne Jacobsen Syveren Jubilæum

I 2018 var det præcis 60 år siden den ikoniske Arne Jacobsen Syver blev lanceret af Fritz Hansen. Det blev fejret med en jubilæumskollektion bestående af både nye farver og materialer.

Arne Jacobsen Syveren blev oprindeligt designet af Arne Jacobsen som en del af hans samlede designkoncept til Royal Hotel i København i 1955. Arne Jacobsen designede alt fra møbler og lamper til bestik og gulvbelægning til hotellet.

Syveren blev oprindeligt lanceret i 1955 med fire forskellige understellinger, der hver især havde sin egen funktion. Der var en stålversion, der var velegnet til skoler og offentlige bygninger, en træversion til hjemmebrug, en med hjul til kontorer og endelig en version med en høj stolryg til restaurantbrug.

Syverens design er enkelt og funktionelt med et klassisk formsprog. Stolen er stadig en populær designerstol 60 år senere og har bevaret sin plads som et ikon inden for dansk design.

Jubilæumskollektionen

For at fejre Arne Jacobsen Syverens 60-års fødselsdag, lancerede Fritz Hansen i 2018 en jubilæumskollektion, der inkluderede den klassiske Syver samt en række nye versioner af stolen, herunder en ny udgave i et blødt og behageligt uld materiale.

Den nye kollektion byder også på nye farver inspireret af farvepaletten fra Royal Hotel, hvor Syveren oprindeligt blev designet til. Farverne inkluderer blandt andet en dyb grøn farve kaldet “Green Think”, en smuk grå farve kaldet “Grey Whisper” samt den klassiske “Black Edition”.

Derudover har Fritz Hansen også lanceret et nyt understel inspireret af det oprindelige design. Det nye understel har en mere moderne og minimalistisk form, men stadig med det klassiske formsprog i behold.

Spørgsmål og svar

Her følger en række spørgsmål og svar om Arne Jacobsen Syveren og jubilæumskollektionen.

Hvornår blev Arne Jacobsen Syveren designet?

Arne Jacobsen Syveren blev designet i 1955 som en del af Arne Jacobsens samlede designkoncept til Royal Hotel i København.

Hvornår blev Arne Jacobsen Syveren lanceret?

Arne Jacobsen Syveren blev lanceret samme år som designet, altså i 1955.

Hvilke understellinger blev Syveren oprindeligt lanceret med?

Syveren blev oprindeligt lanceret med fire forskellige understellinger, der hver især havde sin egen funktion. Der var en stålversion, der var velegnet til skoler og offentlige bygninger, en træversion til hjemmebrug, en med hjul til kontorer og endelig en version med en høj stolryg til restaurantbrug.

Hvordan adskiller Syveren sig fra andre designerstole?

Syveren adskiller sig fra andre designerstole ved sit enkle og funktionelle design med et klassisk formsprog.

Hvad er jubilæumskollektionen?

Jubilæumskollektionen er en kollektion lanceret af Fritz Hansen i 2018 i anledning af Arne Jacobsen Syverens 60-års fødselsdag. Kollektionen inkluderer den klassiske Syver samt en række nye versioner af stolen, herunder en ny udgave i et blødt og behageligt uld materiale. Der er også nye farver inspireret af farvepaletten fra Royal Hotel samt et nyt understel.

Hvad er de nye farver i jubilæumskollektionen?

De nye farver i jubilæumskollektionen inkluderer blandt andet en dyb grøn farve kaldet “Green Think”, en smuk grå farve kaldet “Grey Whisper” samt den klassiske “Black Edition”.

Hvad er det nye understel i jubilæumskollektionen?

Det nye understel i jubilæumskollektionen er inspireret af det oprindelige design, men har en mere moderne og minimalistisk form.

Hvornår kan man købe jubilæumskollektionen?

Jubilæumskollektionen fra Fritz Hansen er allerede ude i butikkerne og kan købes hos udvalgte forhandlere.

Konklusion

Arne Jacobsen Syveren er en ikonisk designerstol, der stadig har sin plads som et ikonisk designelement indenfor dansk design. Jubilæumskollektionen fra Fritz Hansen i anledning af Syverens 60-års fødselsdag er en fantastisk måde at fejre denne klassiske designerstol på. Med nye farver og materialer samt et nyt moderniseret understel formår Fritz Hansen at give et klassisk design nyt liv og samtidig fastholde den tidløse charme, der har gjort Syveren til sådan en populær stol i mere end 60 år.

Søgeord søgt af brugere:

Se videoen om “arne jacobsen syveren jubilæum”

Series 7™ chair | Dining Room | Anniversary Collection | Celebrating 150 Years of Fritz Hansen

se mere: cungcaphangchinhhang.com

Billeder relateret til arne jacobsen syveren jubilæum

Series 7™ chair | Dining Room | Anniversary Collection | Celebrating 150 Years of Fritz Hansen
Series 7™ chair | Dining Room | Anniversary Collection | Celebrating 150 Years of Fritz Hansen

Du kan se flere oplysninger om arne jacobsen syveren jubilæum her.

Se mere information her: https://cungcaphangchinhhang.com/danh-muc/cham-soc-da-mat-duong-the.html

så du har læst emneartiklen arne jacobsen syveren jubilæum. Hvis du fandt denne artikel nyttig, så del den med andre. Mange tak.

Kilde: Top 61 arne jacobsen syveren jubilæum

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *