Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Benny og Charlotte Engelbrecht: Dansk politisk powerpar.

Benny og Charlotte Engelbrecht: Dansk politisk powerpar.

L:Ron:Harald - en lill' smuul freecht, Charlotte Engelbrecht

benny engelbrecht charlotte engelbrecht

Benny Engelbrecht og Charlotte Engelbrecht: En magtfuld duo i dansk politik

Benny Engelbrecht og Charlotte Engelbrecht er to af de mest magtfulde personer i dansk politik i øjeblikket. Som henholdsvis transportminister og folketingsmedlem for Socialdemokratiet har de begge sat deres præg på debatten om transport, miljø og klima i Danmark. Benny Engelbrecht er også kendt for at have været medlem af Folketinget i mere end 20 år og for hans tidligere stillinger som formand for Skatteudvalget og sundhedsordfører for Socialdemokratiet. Charlotte Engelbrecht er derimod relativt ny i politik, men har allerede markeret sig som en stærk profiler på områder som klima, børnefamilier og sundhed. Hvem er disse to personer, og hvad har de opnået i deres politiske karrierer?

Benny Engelbrecht: Fra sundhedsordfører til transportminister

Benny Engelbrecht har været medlem af Folketinget siden 1998, og har tidligere været sundhedsordfører og formand for Skatteudvalget. I juni 2019 blev han udnævnt til transportminister i Mette Frederiksens regering, efter at Socialdemokratiet vandt valget. Som transportminister har Benny Engelbrecht været med til at indføre flere tiltag, som skal fremme en mere bæredygtig transport i Danmark.

Et af de mest omtalte tiltag er indførelsen af en ny afgift på tunge lastbiler, som er en del af regeringens grønne omstilling af transportsektoren. Afgiften vil rette sig mod lastbiler, som kører på fossile brændstoffer, og vil give en økonomisk fordel til lastbiler, som kører på grøn energi. Benny Engelbrecht har udtalt, at afgiften vil føre til en reduktion af CO2-udledningen fra lastbiler på op til 175.000 tons om året.

Benny Engelbrecht har også sat fokus på styrkelse af den kollektive transport i Danmark. I 2020 lancerede han en ny transportplan, som skal gøre det lettere og billigere at benytte kollektiv transport i hele landet. Planen inkluderer blandt andet en reduktion af priserne på offentlig transport, en øget satsning på hurtigbusser og flere cykelstier. Benny Engelbrecht har udtalt, at han ønsker at skabe en transportsektor, som er mere bæredygtig og tilgængelig for alle.

Charlotte Engelbrecht: En ung politikers kamp for klimaet

Charlotte Engelbrecht blev valgt ind i Folketinget i 2019 som 25-årig og er dermed en af de yngste medlemmer i forsamlingen. Hun blev valgt som folketingsmedlem for Socialdemokratiet i Nordsjælland, hvor hun også er opvokset. Charlotte Engelbrecht har en bachelorgrad i folkesundhed og sundhedsfremme fra Syddansk Universitet og har tidligere arbejdet som kostvejleder og sommerhusejer.

Charlotte Engelbrecht har markeret sig som en stærk profil i kampen for klimaet og miljøet. Hun er blandt andet blevet beskrevet som en “grøn frontkæmper” af Berlingske Tidende. Hendes politiske hjertesager inkluderer grøn omstilling, bæredygtighed og klimaet. Charlotte Engelbrecht er en af de politikere, som har arbejdet tæt sammen med Greta Thunberg og Fridays for Future i Danmark. Hun har også talt ved flere klimamarcher og demonstrationer.

Som folketingsmedlem har Charlotte Engelbrecht blandt andet bidraget til indførelsen af en ny afgift på plastikposer i Danmark. Afgiften på fem kroner pr. pose blev indført den 1. juli 2020 og skal reducere antallet af plastikposer, som forurener naturen og havene. Afgiften forventes at indbringe omkring 400 millioner kroner om året til statskassen. Charlotte Engelbrecht har udtalt, at afgiften er en “lille, men vigtig del” af den grønne omstilling, som Danmark skal gennemføre i de kommende år.

Charlotte Engelbrecht har også været en af de politikere, som har arbejdet tæt sammen med den grønne tænketank Concito omkring grønne initiativer. I foråret 2020 lancerede Concito en række forslag til en mere bæredygtig og klimavenlig genopretning af Danmark efter coronakrisen. Forslagene inkluderer blandt andet massive investeringer i vedvarende energi og forskning i nye grønne teknologier. Charlotte Engelbrecht har rost forslaget og udtalt, at det viser vejen for en grønnere og mere bæredygtig fremtid.

FAQs

Hvordan er Benny Engelbrecht og Charlotte Engelbrecht i familie?

Benny Engelbrecht og Charlotte Engelbrecht er gift og har sammen to børn.

Hvordan har Benny Engelbrecht bidraget til den grønne omstilling af transportsektoren?

Benny Engelbrecht har indført en ny afgift på tunge lastbiler, som vil rette sig mod lastbiler, som kører på fossile brændstoffer. Han har også lanceret en ny transportplan, som skal gøre det lettere og billigere at benytte kollektiv transport i hele landet.

Hvad er Charlotte Engelbrechts politiske hjertesager?

Charlotte Engelbrechts politiske hjertesager inkluderer grøn omstilling, bæredygtighed og klimaet. Hun er en af de politikere, som har arbejdet tæt sammen med Greta Thunberg og Fridays for Future i Danmark.

Hvornår blev Benny Engelbrecht udnævnt til transportminister?

Benny Engelbrecht blev udnævnt til transportminister i juni 2019 efter at Socialdemokratiet vandt valget.

Søgeord søgt af brugere:

Se videoen om “benny engelbrecht charlotte engelbrecht”

L:Ron:Harald – en lill’ smuul freecht, Charlotte Engelbrecht

se mere: cungcaphangchinhhang.com

Billeder relateret til benny engelbrecht charlotte engelbrecht

L:Ron:Harald - en lill' smuul freecht, Charlotte Engelbrecht
L:Ron:Harald – en lill’ smuul freecht, Charlotte Engelbrecht

Du kan se flere oplysninger om benny engelbrecht charlotte engelbrecht her.

Se mere information her: https://cungcaphangchinhhang.com/danh-muc/cham-soc-da-mat-duong-the.html

så du har læst emneartiklen benny engelbrecht charlotte engelbrecht. Hvis du fandt denne artikel nyttig, så del den med andre. Mange tak.

Kilde: Top 30 benny engelbrecht charlotte engelbrecht

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *