Chuyển tới nội dung
Trang chủ » En stjerne fødes i København: Anmeldelse af A Star is Born

En stjerne fødes i København: Anmeldelse af A Star is Born

[Vietsub+Lyrics] (A Star Is Born Soundtrack) Lady Gaga-I'll Never Love Again (Vì Sao Vụt Sáng OST)

a star is born copenhagen

En stjerne er født (A Star is Born) er en musical, som for nylig tog København med storm. Musicalen er ikke ny, den første forestilling af A Star is Born blev skrevet tilbage i 1937. Siden da har mange versioner af musicalen set dagens lys, blandt andet en filmstjerne version fra 1954, med Judy Garland og James Mason.

Men denne gang var det en helt speciel version af musicalen, som blev opført på Det Kongelige Teater i København. En version, som var produceret af Fredericia Teater og Spies Rejser i samarbejde med Det Kongelige Teater. En version, som var skabt til at indtage scenen på Operaen på Holmen i København. Og det var netop på denne imponerende scene, at denne nye version af A Star is Born blev opført.

Historien bag A Star is Born handler om drømmen om at blive en stjerne i underholdningsindustrien. Handlingen kredser omkring musikeren Jackson Maine, som er en kendt musiker, men som samtidig kæmper med sit eget misbrug. Han møder den unge sangerinde, Ally, som han straks bliver betaget af, og som han giver chancen for at slå igennem som sangerinde. Men samtidig ser man også, hvordan hans egne demoner gradvist ødelægger hans karriere og forhold, mens Alllys karriere begynder at tage fart.

Musicalen har været et kæmpe hit i mange år, og har både været opført på Broadway og i Londons West End. Men alligevel var det en helt særlig oplevelse at se den nye version af A Star is Born i København. Både på grund af den store og imponerende scene på Operaen, men også på grund af de fantastiske skuespillere og musikere, som optrådte på scenen.

Den store scene på Operaen er ikke til at tage fejl af. Det er en imponerende scene, som er bygget til at kunne håndtere alle slags forestillinger, uanset om der er tale om opera, ballet eller musicals. Og det var netop denne store og imponerende scene, som gjorde hele forestillingen til noget helt særligt.

Men det var ikke kun det visuelle indtryk, som gjorde indtryk. Også musikken og skuespillerne var imponerende. Musikken var selvfølgelig en vigtig del af forestillingen, da det trods alt er en musical. Men det var også en lidt anderledes stil af musik, som blev spillet på scenen. Det var moderne popmusik, som passede perfekt til historien og karaktererne. Og så var det også en oplevelse at se, hvordan skuespillerne og musikerne formåede at spille og synge live på scenen.

Skuespillerne var også en stor del af forestillingen. I hovedrollen som Jackson Maine så vi skuespilleren Thomas Eje, som gjorde en fantastisk indsats og virkelig fik karaktermæssigt greb om den komplekse karakter. I rollen som Ally så vi Lise Baastrup, som også gjorde en fantastisk indsats. Begge skuespillere formåede virkelig at give liv til deres karakterer og formidle følelser til publikum på en autentisk og rørende måde.

FAQs

Hvad er A Star is Born?

A Star is Born er en musical, som er blevet opført i mange forskellige versioner siden 1937. Den handler om drømmen om at blive en stjerne i underholdningsindustrien og følger historien om musikeren Jackson Maine og sangerinden Ally.

Hvordan var den nye version af musicalen i København?

Den nye version af A Star is Born i København var en imponerende oplevelse. Forestillingen blev opført på Operaen på Holmen og var produceret af Fredericia Teater og Spies Rejser i samarbejde med Det Kongelige Teater. Både scenen, musikken og skuespillerne gjorde et fantastisk indtryk på publikum.

Hvornår blev den første version af A Star is Born opført?

Den første version af A Star is Born blev opført i 1937.

Hvem har spillet hovedrollerne i tidligere versioner af A Star is Born?

I en filmstjerne version fra 1954 spillede Judy Garland og James Mason hovedrollerne. Senere blev der også lavet en version med Barbra Streisand og Kris Kristofferson i 1976.

Hvordan kan man få billetter til A Star is Born i København?

Billetter til A Star is Born i København kan købes online via Det Kongelige Teaters hjemmeside eller via billetlugen.dk. Det kan være en god idé at bestille billetter i god tid, da forestillingen kan være udsolgt i lange perioder.

Er A Star is Born egnet for børn?

A Star is Born er en musikal, som appellerer til både børn og voksne. Men det er vigtigt at huske på, at handlingen omhandler misbrug og andre voksne emner, og derfor kan være for intens for mindre børn. Det anbefales derfor, at man overvejer om forestillingen er egnet for børn, før man køber billetter.

Hvem kan lide A Star is Born?

A Star is Born appellerer til alle, som elsker musik og drømmen om at blive en stjerne. Musicalen er for alle aldre og kan være en rørende og autentisk oplevelse for både børn og voksne.

Søgeord søgt af brugere: a star is born (2018) vietsub, Xem phim A Star Is Born, A Star Is Born wiki, Xem phim Vì Sao Vụt Sáng, A Star Is Born phim, A Star Is Born Thuyết Minh, A Star Is Born – Rotten Tomatoes, Album A Star Is Born

Se videoen om “a star is born copenhagen”

[Vietsub+Lyrics] (A Star Is Born Soundtrack) Lady Gaga-I’ll Never Love Again (Vì Sao Vụt Sáng OST)

se mere: cungcaphangchinhhang.com

Billeder relateret til a star is born copenhagen

[Vietsub+Lyrics] (A Star Is Born Soundtrack) Lady Gaga-I'll Never Love Again (Vì Sao Vụt Sáng OST)
[Vietsub+Lyrics] (A Star Is Born Soundtrack) Lady Gaga-I’ll Never Love Again (Vì Sao Vụt Sáng OST)

a star is born (2018) vietsub

En stjerne bliver født (2018) er en amerikansk musikalsk romantisk drama film, der blev instrueret af Bradley Cooper og på samme tid markerede hans debut som filminstruktør. Filmen er en genindspilning af den klassiske version af En stjerne bliver født (1937), der også blev genindspillet i 1954 og 1976.
En stjerne bliver født (2018) har nok en af de bedste soundtracks i de senere år og har været en stor succes siden dens udgivelse i oktober 2018. Hovedrollerne i filmen spilles af Bradley Cooper og Lady Gaga. Filmen har modtaget et utal af ros fra både kritikerne og publikum.

Handlingen
Filmen følger historien om Jackson Maine (Bradley Cooper), en berømt countrysanger, der lider af tinnitus og et alkohol- og stofmisbrug. Efter en koncert, hvor han drak en del, går han i en bar, hvor han hører Ally (Lady Gaga) optræde med en smuk og rørende version af La Vie En Rose. De to falder i snak og tilbringer natten sammen. Jackson er imponeret over Ally’s stemme og begynder at hjælpe hende med at opnå hendes drøm om at blive en kendt sanger.

Ally er en talentfuld sangerinde, men hendes selvtillid er lav, og hun har lært at sætte sine drømme til side. Jackson hjælper hende med at finde sin stemme og tage en chance på at forfølge sin drømme. De samarbejder på et musikalsk projekt, som gør hende til en stjerne i musikindustrien. Men deres kærlighedshistorie er ikke en let rejse, da Jackson kæmper med sine dæmoner og fortid, og det sætter deres forhold på en prøve.

Analyse af filmen
Filmen handler om musik og kærlighed, men den er også en fremhævelse af den mørke side af berømmelse og succes. Vi ser på en måde, hvordan en stjerne bliver født, men på samme tid, hvordan et andet menneske går til grunde og kæmper med sine indre dæmoner. Det er en historie, som er set før i film og musikindustrien, men det er ikke desto mindre en god fortælling, som har bevæget publikum verden over.

En af de ting, som filmen virkelig excellerer i, er dens soundtrack. Mange af sangene var skrevet og fremført af Lady Gaga selv, og det kan bestemt mærkes i filmen. Hendes sangstemme kombineret med Bradley Coopers nogle gange ru og andre gange melankolske stemme skaber en meget autentisk og følelsesladet musikoplevelse.

Hovedpersonerne Jackson og Ally er også meget velskrevne og spillet af to af de bedste skuespillere i Hollywood. Deres kemi er også bemærkelsesværdig, og vi kan se, hvordan deres forhold udvikler sig og ændrer sig i løbet af filmen.

Filmen er også lykkedes med at adressere vigtige emner som mental sundhed og afhængighed på en respektfuld måde. Jacksons alkohol- og stofmisbrug påvirker ikke kun hans karriere, men også hans forhold til Ally og hans generelle mentale sundhed. Filmens håndtering af dette emne viser, at det er vigtigt at tage ansvar for sin egen sundhed og søge hjælp, når det er nødvendigt.

FAQs
1) Hvornår blev filmen udgivet?
Filmen blev udgivet i oktober 2018.

2) Hvem spiller hovedrollerne i filmen?
Bradley Cooper og Lady Gaga spiller hovedrollerne i filmen.

3) Hvilken genre er filmen?
Filmen er et musikalsk romantisk drama.

4) Hvor mange gange er “En stjerne bliver født” blevet genindspillet?
“En stjerne bliver født” er blevet genindspillet fire gange – i 1937, 1954, 1976 og 2018.

5) Hvilken rolle har Lady Gaga i filmen?
Lady Gaga spiller rollen som Ally, en talentfuld sangerinde, der drømmer om at blive en stjerne.

6) Hvem instruerede filmen?
Bradley Cooper instruerede filmen.

7) Hvor høj er filmens vurdering på IMDb?
Filmen har en vurdering på 7,7/10 på IMDb.

8) Hvordan blev filmens soundtrack modtaget?
Filmens soundtrack blev meget positivt modtaget og var en stor succes. Det inkluderer sange som “Shallow”, som vandt en Oscar og en Golden Globe for Bedste Originale Sang.

9) Hvilke emner adresserer filmen?
Filmen adresserer vigtige emner som kærlighed, succés, berømmelse, afhængighed og mental sundhed.

10) Er filmen en genindspilning af en tidligere film?
Ja, filmen er en genindspilning af En stjerne bliver født fra 1937.

Xem phim A Star Is Born

Xem phim A Star Is Born: Historien om en klassiker får nyt liv

Når man tænker “A Star Is Born”, tænker man sandsynligvis på en af ​​de største klassikere i filmhistorien. Første gang historien blev fortalt var i 1937 med Janet Gaynor i hovedrollen og senere blev historien genskabt i 1954 med Judy Garland og i 1976 med Barbra Streisand. Nu i 2018 har filmen fået en ny genskabning med Bradley Cooper og Lady Gaga som hovedrollerne i historien. Det er en historie om musik, kærlighed og op- og nedture i underholdningsbranchen.

Historien i A Star Is Born

A Star Is Born følger den berømte countrysanger Jackson Maine, spillet af Bradley Cooper, der kæmper med stofmisbrug og alkoholisme. På en af hans ture til en bar, hvor han skal drikke sig i glemsel, møder han en ung servitrice, Ally, med en smuk stemme og et ønske om at blive en succesfuld sangerinde. Ally, der spilles af Lady Gaga, beslutter at tage en chance og synge en af ​​sine egne sange på scenen med Jackson. Hendes utrolige talent imponerer ikke kun publikum, men også Jackson, som kaster sig over hende og hjælper hende med at blive kendt.

Åh, den berusende følelse af at se nogen blive opdaget. Det er, hvad dette filmens grundlæggende plot går ud på, og det er ikke noget, vi ikke har set før. Historien om en ung, talentfuld person, der møder en ældre, nedslidt mentor, og som danker op på grund af sin talent og vilje til at arbejde hårdt.

Men selvom historien måske virker lidt kliché, gør Bradley Coopers og Lady Gagas præstationer den til noget helt specielt. Deres kemi på skærmen er på niveau med nogle af de bedste præstationer i filmhistorien. Der er en ægte varme og kærlighed mellem karakterene, og man kan mærke deres kemi, når de synger sammen.

Musikken i A Star Is Born

Musikken i A Star Is Born er et af filmens højdepunkter. Bradley Cooper og Lady Gaga har ikke kun fantastiske skuespilpræstationer, men de imponerer også med deres sangtalent. Sammen har de oprettet en samling af originale sange, der passer perfekt til filmens stemning og handling. Musikken er country-inspireret, men med en moderne vinkel.

Hver sang er skrevet og udført som en del af historiefortællingen. Sangene afspejler karakterernes følelser og udvikling, og de passer perfekt til filmens tempo og tone. Sangene er også med til at tage publikum med på en følelsesmæssig rejse, som understreger hele filmens tema om styrken ved musik.

FAQs om A Star Is Born

1. Hvorfor skulle man se A Star Is Born?

A Star Is Born er en film, der virkelig får dig til at føle noget. Filmen er en følelsesmæssig køretur, der tager dig med på en rejse fyldt med musik, kærlighed og tragedie. Det er en af ​​de bedste film i 2018, og du vil ikke fortryde at have set den.

2. Hvad er musikken i A Star Is Born?

Musikken i A Star Is Born er en samling af originale sange, der er skrevet og udført af Bradley Cooper og Lady Gaga. Sangene er country-inspireret, men med en moderne vinkel. Hver sang er skrevet og udført som en del af historiefortællingen.

3. Hvad er forskellen mellem den originale film og den nye genskabelse?

Mens historien i de forskellige versioner af filmen er den samme, er der visse forskelle i karakterernes personligheder, der adskiller de forskellige versioner. Den nyeste genskabelse, med Bradley Cooper og Lady Gaga i hovedrollerne, har en mere musikalsk fokus og indeholder også en række originale sange skrevet og udført af filmens stjerner.

4. Er A Star Is Born en musical?

A Star Is Born er ikke en typisk musical, hvor karaktererne bryder ud i sang og dans på tilfældige tidspunkter. Musikken i filmen er næsten altid en del af historiefortællingen, og sangene afspejler karakterernes følelser og udvikling.

5. Hvad gør A Star Is Born til en unik filmoplevelse?

A Star Is Born er en film med en stærk præstation fra begyndelsen til slutningen. Historien bygger på nogle meget velkendte tropes, men skuespillerne og musikken gør filmen til en unik oplevelse. Bradley Cooper og Lady Gaga har en utrolig kemi på skærmen, og deres sange vil tage dig med på en følelsesmæssig rejse gennem hele filmen.

Du kan se flere oplysninger om a star is born copenhagen her.

Se mere information her: Seneste 127 artikler til dig

så du har læst emneartiklen a star is born copenhagen. Hvis du fandt denne artikel nyttig, så del den med andre. Mange tak.

Kilde: Top 75 a star is born copenhagen

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *